Sign in to follow this  
miLan

Netflix se teme de Fortnite

1 post in this topic

fortnite-653x408.jpg

 

Ai crede că teama principală a celor de la Netflix ar fi creșterea în popularitate a competitorilor, precum Amazon Prime Video sau HBO Go, dar în cea mai recentă scrisoare dedicată acționarilor, conducerea serviciului a identificat o altă amenințare principală… Fortnite.

Conform cuvintelor exacte din scrisoare: „Ne întrecem cu (și pierdem lui) Fortnite mai mult decât cu HBO”.  În scrisoare este citat un incident în care Youtube a fost nefuncțional pentru câteva minute pe parcursul lunii octombrie, timp în care traficul serviciului a crescut în mod însemnat.

Ce e drept, puteți găsi pe Youtube lucruri mult mai variate decât pur și simplu Fortnite, cum ar fi filme întregi care cumva nu au fost detectate de infamul algoritm de copyright. Totuși, scrisoarea a numit direct cel mai mare joc al momentului, așa că poate au date suplimentare despre cele mai populare clipuri de Youtube din acea perioadă… dar mai probabil era Fortnite era folosit în mod sarcastic. Nu de alta, dar jocul și serviciul de streaming tind să atragă sectoare din public ce nu prea se suprapun atât de mult… deocamdată.

Netflix deja are un serial interactiv bazat pe Minecraft, creat cu ajutorul defunctului studiou Telltale Games, așa că probabil i-a trecut cuiva prin minte ideea de a crea un soi de adaptare după popularul joc al celor de la Epic Games.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.