Sign in to follow this  
miLan

Microsoft vă întreabă cum să facă Windows 10 mai bun pentru jocuri

1 post in this topic

Windows-10-653x408.jpg

 

Echipa Xbox a celor de la Microsoft are o întrebare importantă pentru aceia dintre voi – bănuim că majoritatea – care rulează Windows 10: cum poate să vă ofere o experiență mai bună pe această plaftormă? Pentru asta, a creat o secțiune specială pe site-ul Xbox Ideas, o casetă de sugestii virtuale dacă vreți, unde puteți posta întrebări, comentarii, preocupări și sugestii cu privire la viitorul jocurilor pe Windows. În mod specific, cei de la Xbox par interesați de trei lucruri: ce doriți să facă ori să nu facă Windows în timp ce jucați un joc, ce optimizări vreți să facă Windows pentru jocurile voastre și de ce caracteristici noi are nevoie platforma în ce privește gamingul.

Ideile oferite în primele zile de la lansarea paginii de recomandări sunt interesante, chiar dacă multe dintre ele sunt chiar sugestii ale echipei Xbox pentru a oferi un punct de start în conversație. Astfel, unele dintre recomandări se referă la dezactivarea automată a unor procese ale sistemului de operare care nu sunt necesare pentru rularea unui joc odată ce titlul este pornit, ori la o măsură care să le permită utilizatorilor activarea lor selectivă. Aceasta ar fi o modalitate prin care sistemul de operare să ofere performanțe sporite în jocuri. Un alt grup distinctiv de recomandări se axează pe dispozitivele periferice, sugerând suport de controler pentru lansarea jocurilor direct de pe desktop sau modificări aduse aplicației Microsoft Xbox Accessories.

În ce măsură sunt dispuși cei de la Microsoft să schimbe funcțiile Windows 10 pentru a oferi o experiență de gaming mai bună, rămâne de văzut, mai ales că unele dintre idei par destul de radicale, precum sugestia de a crea o versiune de Windows special pentru jocuri. De vreme ce compania caută însă sugestii, vă recomandăm să vă spuneți părerea aici, pe pagina oficială a celor de la Xbox Ideas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.