Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Bungie se desparte de Activision şi păstrează Destiny

Recommended Posts

Bungie-wants-to-self-publish.jpeg

 

 

În 2010, studioul Bungie, extrem de popular graţie seriei Halo, începea parteneriatul cu mega-publisher-ul Activision, pe baza căruia, în anii ce au urmat, şi-au făcut apariţia titlurile seriei Destiny. S-au vehiculat atunci sume imense alocate drept buget pentru această serie, precum şi un plan de a menţine Destiny relevant pentru deceniul ce avea să urmeze. Iată că începutul lui 2019 marchează, intr-un fel, sfârşitul acelei perioade.

Prin intermediul unui anunţ publicat pe propriul site, cei de la Bungie anunţă că s-a ajuns la o înţelegere pentru separarea definitivă de publisher-ul Activision, studioul producător urmând să păstreze toate drepturile asupra proprietăţii intelectuale Destiny. În viitor, Bungie îşi propune să nu mai apeleze la alt publisher, compania urmând să-şi publice singură următoarele produse. Activision va continua să se concentreze pe realizarea şi publicarea de jocuri bazate pe propriul portofoliu de francize.

Nu vă impacientaţi, Bungie va continua să ofere suport pentru Destiny 2, cum ar fi experienţele sezoniere programate pentru următoarele luni. De asemenea, cei de la Bungie promit şi anunţuri importante legate de ce va urma pentru seria Destiny şi pentru companie în viitor.

Bungie a luat naştere în 1991, sub forma unui studio dedicat, în principal, jocurilor pentru computerele Macintosh, dezvoltând două serii de succes pentru aceste platforme: Marathon (first person shooter) şi Myth (strategie). Ulterior, în 2000, studioul a fost achiziţionat de Microsoft, fiind responsabil pentru foarte populara serie de shootere SF Halo. În 2007, Bungie a anunţat despărţirea de Microsoft.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...