Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Anthem va oferi doar microtranzacţii cosmetice şi nu va include loot boxes

Recommended Posts

Image result for Anthem

 

Pe Twitter, într-o serie de întrebări şi răspunsuri legate de Anthem, Michael Gamble, Lead Producer în cadrul echipei dezvoltatoare de la BioWare, a reconfirmat că jocul nu va include niciun fel de loot boxes, iar singurele tipuri de microtranzacţii din Anthem vor fi strict de ordin cosmetic (diferite skin-uri pentru armuri, arme şi echipamente, cel mai probabil, fără a influenţa desfăşurarea jocului propriu-zis). Şi nu, spre deosebire de alte titluri, nedoritele loot box-uri nu vor fi incluse în Anthem nici prin intermediul vreunui update ulterior.

Anthem este un shared-world action-RPG, în cadrul căruia până la patru jucători, numiţi Freelanceri, se vor putea grupa pentru a lupta împreună împotriva ameninţărilor, faunei exotice şi a condiţiilor meteo potrivnice. Echipaţi cu exosuit-urile numite Javelins, fiecare dotate cu arme şi abilităţi proprii, Freelancerii rămân singura speranţă pentru ca omenirea să supravieţuiască.

Anthem este aşteptat pe 22 februarie 2019, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jocul va beneficia şi de un demo, în perioada 25 – 27 ianuarie 2019, accesul în cadrul acestuia urmând să fie condiţionat de plasarea unei precomenzi sau de deţinerea unui abonament valabil la serviciile Origin Access (PC) sau EA Access (Xbox One). Mai apoi, în perioada 1 – 3 februarie 2019, demo-ul Anthem va fi disponibil "la liber", pentru toţi cei interesaţi. Până atunci însă, colegii de la IGN au publicat două noi clipuri de gameplay din Anthem, pe care le puteţi viziona în continuare.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...