Sign in to follow this  
miLan

LG G8 ThinQ va avea un ecran vorbăreț

1 post in this topic

img

 

LG plănuiește să anunțe cel puțin un nou telefon în cadrul Mobile World Congress 2019, iar cel de față nu este pliabil, nu are camere ascunse, dar are un difuzor foarte mare. Mare cât ecranul, ați putea spune, fiindcă este ecranul.

LG G8 ThinQ se va folosi de o tehnologie pe care compania o are deja implementată la unele din televizoarele sale, ce se numește Crystal Sound OLED. Simplu spus, ecranul poate vibra pentru a genera sunete, iar în tandem cu difuzorul adevărat al telefonului poate crea un efect stereo. Probabil vă întrebați de ce ar face asta și n-ar include pur și simplu două difuzoare normale. Răspunsul este destul de ușor de înțeles. Ecranul este mai mare decât un difuzor normal, îngrămădit în carcasă.

Mai important de atât, aceasta nu este singura trăsătură ieșită din comun a telefonului în ceea ce privește sunetul LG G8 ThinQ va mai include suport pentru procesoare audio DTS:X 3D, o funcție de vibrație pentru a transforma orice suprafață pe care se află într-un amplificator rudimentar, precum și un jack audio cu un sistem quad DAC.

Pe hârtie, telefonul „sună bine”. Vom vedea de ce este în stare la MWC 2019 spre finalul unii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.