Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Total War: Three Kingdoms a fost amânat din nou

Recommended Posts

Image result for Total War: Three Kingdoms

 

 

SEGA şi studioul Creative Assembly au anunţat încă o amânare pentru jocul de strategie Total War: Three Kingdoms. Anunţat iniţial pentru toamna anului trecut, Total War: Three Kingdoms fusese deja amânat până în prima parte a acestui an, lansarea sa fiind programată pentru 7 martie 2019. Se pare că studioul producător are nevoie de şi mai mult timp pentru a finisa jocul, Total War: Three Kingdoms fiind aşteptat acum pe 23 mai 2019.

De altfel, Rob Bartholomew, studio brand director în cadrul Creative Assembly, a recunoscut că echipa în care îşi desfăşoară activitatea este extrem de norocoasă pentru că îşi poate permite să amâne lansarea jocului. Timpul suplimentar va fi folosit pentru a îmbunătăţi experienţa de joc, pentru a o ridica la nivelul aşteptat de fani.

Total War: Three Kingdoms va fi primul joc al seriei care se va opri asupra istoriei Chinei, acţiunea urmând să înceapă în anul 190 e.n., o perioadă de criză în care dinastia Han se prăbuşea în faţa împăratului, la rândul său doar un copil influenţat de tiranul Dong Zhuo. Împotriva acestei ameninţări s-a ridicat o alianţă formată din trei războinici de seamă, reprezentanţi ai unor familii alese. Deşi soarta ţării depinde de ea, ambiţiile personale riscă să distrugă această alianţă fragilă.

Total War: Three Kingdoms este aşteptat pentru PC pe 23 mai 2019.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...