Sign in to follow this  
miLan

Cripto-moneda Facebook se apropie

1 post in this topic

img

 

Zvonurile despre acea cripto-monedă a celor de la Facebook încep să se intensifice, semnalând apropierea sa.

De data aceasta vestea vine de la New York Times și confirmă veștile care circulau lunile trecute prin internet despre planurile companiei. Mai exact, că va lansa o monedă proprie ce va fi integrată în WhatsApp, cu obiectivul principal de a permite celor care lucrează în străinătate să trimită bani înapoi acasă. Conform New York Times, Facebook a început deja să ia legătura cu diverse case de schimb de cripto-monede în vederea listării monedei sale.

Nu este clar când va face Facebook anunțul oficial. Cer teste că ar trebui să se grăbească, pentru că băncile au început deja să își anunțe propriile monede. Faptul că mărita rețea socială ar construi propriul blockchain nu este o mare surpriză, existând încă de anul trecut suspiciunea că așa ceva era pe drum, când a interzis reclamele legate de orice înseamnă crypto.

La urma urmei, este mult mai ușor să înfrângi competiția atunci când o poți sabota direct înainte de a intra pe piață cu propriul produs.

Tot ce mai rămâne de făcut este să stăm, să așteptăm, să vedem ce au de spus câteva guverne despre planurile celor de la Fecebook și să vedem când va anunța Google propria monedă.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.