Sign in to follow this  
miLan

Dark Mode pentru mobile pe Facebook Messenger poate fi acum testat

1 post in this topic

img

 

În octombrie anul trecut, Facebook a spus că va lansa în curând Dark Mode pentru Messenger. Dar a trecut mai mult de patru luni de atunci și Facebook încă nu a lansat această funcție mult așteptată pentru utilizatorii săi. Ei bine, chiar dacă gigantul social media nu a activat oficial această caracteristică pentru toată lumea, există o soluție care vă permite să o activați cu ușurință.

Dark Mode pe Facebook Messenger poate fi activat prin trimiterea unui emoji cu luna (acesta: ) într-un chat. De îndată ce trimiteți acest emoji, veți vedea un mesaj pop-up în partea de sus care spune „You Found Dark Mode!„. Mai jos va fi un buton cu opțiunea „Turn on in Settings„.

Apăsând pe acest buton veți ajunge la meniul Settings din Facebook Messenger. Acolo veți vedea o nouă opțiune numită „Dark Mode„. Acesta va avea un buton de comutare chiar lângă el, pe care dacă-l apăsați va activa Dark Mode.

După ce porniți Dark Mode, Facebook va afișa un mesaj care spune că încă lucrează la această caracteristică, astfel încât nu veți vedea Dark Mode peste tot în Messenger. De asemenea, pot apărea erori în anumite locuri.

În prezent, nu este clar dacă această metodă funcționează în toate țările și platformele, dar noi am testat-o și putem confirma că cel puțin pe telefoanele noastre această funcție poate fi activată. De asemenea, utilizatori de Reddit din Filipine, Portugalia, Cehia, Arabia Saudită și Indonezia au anunțat că a mers și la ei. Mai mult, a funcționat și la smartphone-urile Android din India atât pe Android, cât și pe iOS, deci putem spune destul de sigur că acest mod este foarte răspândit și va fi lansat oficial mai devreme sau mai târziu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.