Sign in to follow this  
miLan

Nokia 9 PureView, disponibil în Europa din luna aprilie

1 post in this topic

img

 

Îndelung așteptat de fani și cu o prezentare oficială făcută zilele trecute în cadrul MWC 2019, Nokia 9 PureView este în sfârșit la doar câteva zile distanță de lansarea oficială pe piață. În Statele Unite, telefonul cu cinci camere foto va putea fi achiziționat începând cu data de 3 martie, fiind disponibil printre altele pe Amazon și Best Buy. În timp ce comercianții afișează un preț de 700 de dolari, HMD, compania care deține marca Nokia, va lansa de fapt noul său model cu o reducere considerabilă de preț.

Astfel, între 3 martie și 11 martie, Nokia 9 va costa 600 de dolari în Statele Unite, ceea ce înseamnă o reducere de 100 de dolari față de prețul întreg. Discountul agresiv este un pas îndrăzneț pentru Nokia 9 PureView și se poate dovedi hotărâtor în condițiile în care liderii de pe piața smartphone-urilor se apropie în această perioadă de 1000 de dolari pentru telefoanele de nouă generație.

În Europa, Nokia 9 va fi disponibil la aproximativ o lună după lansarea din Statele Unite, fiind așteptat în magazine începând cu data de 1 aprilie. În majoritatea țărilor, va fi comercializat la un preț de 650 de euro cu toate că unele țări precum Finlanda sau Olanda îl vor avea la un preț de 600 de euro. Nu se știe încă exact când Nokia 9 va fi disponibil și pe piața din România, dar ne așteptăm ca telefonul să poată fi găsit la scurt timp după lansarea europeană.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.