Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

Playstation Vita a fost abandonat de tot

Recommended Posts

img

 

Consola Playstation Vita a trecut de pragul dincolo de care nu se mai întorc platforme de jocuri. Sony anunță că a scos din producție complet consola, ultimele livrări către magazine fiind în curs de desfășurare.

Astfel ia capăt efortul companiei de a tot crea o consolă portabilă, ce a început prima generație de Playstation Portable, cu 15 ani în urmă. Vita era succesorul său, lansat în anul 2011, dar nu a reușit să capete o bază de instalare suficient de mare încât să acapareze piața. Nu când Nintendo a reușit să scoată DS-uri pe bandă rulată, iar în cele din urmă să își transforme consola principală într-una portabilă.

Sony nu a mai produs direct un joc pentru Playstation Vita din 2015, așa că acest capăt de drum nu vine ca vreun fel de surpriză. A fost plănuit de ceva timp, însă un înlocuitor pentru această consolă încă nu a fost dezvăluit. Poate că vom vedea unul la E3. De asemenea, poate că progresul pe care îl face divizia de mobile a companiei Sony invalidează nevoia unui dispozitiv dedicat de jocuri portabil, în contextul în care Nintendo tot domină piața.

Totuși, priviți partea bună. Veți găsi în curând pe piață console Playstation Vita la prețuri foarte mici, pentru că nu prea le mai cumpără nimeni, nu vor mai fi aduse altele, iar acel stoc trebuie să dispară cumva. Alternativ, puteți lua un Playstation Classic, prețul său fiind acum atât de mic încât aproape că începe să pară ca o investiție bună.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...