Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Dreams va fi lansat în versiune Early Access

Recommended Posts

Dreams

 

După ani de aşteptare, jocul fiind prezentat în cadrul evenimentului prin intermediul căruia a fost anunţată consola PlayStation 4, se pare că Dreams este mai aproape ca niciodată. Într-atât de aproape încât echipa producătoare de la studioul Media Molecule a dezvăluit că Dreams va fi disponibil, în curând, sub forma unei versiuni Early Access.

Decizia a fost luată în urma desfăşurării recentei sesiuni beta, pe parcursul căreia utilizatorii s-au folosit de uneltele de creaţie incluse în Dreams pentru a realiza nenumărate proiecte, care de care mai interesante. De altfel, cei de la Media Molecule au realizat şi un trailer menit să scoată în evidenţa unele dintre cele mai promiţătoare creaţii ale comunităţiice a participat în beta-ul Dreams.

Astfel, viitoarea versiune Early Access va include toate uneltele de creaţie din Dreams, folosite şi de Media Molecule pentru realizarea jocului, şi va primi update-uri periodice, ce vor adăuga tutoriale noi, mostre de niveluri şi jocuri, precum şi asset-uri noi ce vor putea fi folosite pentru a crea propriile experienţe jucabile. De asemenea, creaţiile realizate pe parcursul perioadei de beta vor putea fi din nou accesate de către cei care au participat în această sesiune. Nu în ultimul rând, posesorii versiunii Early Access a jocului Dreams vor primi acces gratuit la ediţia completă, atunci când aceasta va fi disponibilă.

Cam acestea au fost veştile bune legate de Dreams şi versiunea sa Early Access. Noutăţile continuă însă, chiar dacă nu sunt pe placul utilizatorilor de PS4 din România: Dreams Early Access va fi disponibil doar pentru un timp limitat, numai în Regatul Unit al Marii Britanii, Statele Unite ale Americii, Australia, Austria, Benelux, Noua Zeelandă, Franţa, Elveţia, Italia, Germania şi Spania, în schimbul unui preţ echivalent cu 29,99€. Aşadar, dacă vreţi să încercaţi Dreams în versiunea sa Early Access veţi fi nevoiţi să vă creaţi conturi PSN UK sau US.

Dreams este cel mai recent proiect al echipei britanice de la Media Molecule, autorii seriei de succes Little Big Planet. Dreams duce însă formula "Play. Create. Share." şi mai departe, promiţând că le va permite utilizatorilor să-şi creeze propriile "vise jucabile", adevărate jocuri personalizate cu ajutorul graficii, muzicii şi mecanicilor de gameplaygândite de jucători. Evident, nu vor lipsi exemplele puse la dispoziţie chiar de către echipa de la Media Molecule.

Dreams, în versiunea sa Early Access, va fi lansat în primăvara acestui an, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...