Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Anthem – downgrade grafic evident faţă de versiunea prezentată la E3 2017

Recommended Posts

Image result for anthem e3 vs release

 

Se pare că Anthem se înscrie, la rândul său, pe lista de jocuri dezamăgitoare ale acestui început de an, noul shared-world shooter cu elemente de RPG de la studioul BioWare reuşind contraperformanţa de a înregistra o medie a notelor obţinute în review-uri de numai 61 (conform agregărilor realizate de Metacritic).

Lăsând la o parte însă calitatea jocului propriu-zis, youtuber-ul Nick930 a realizat o comparaţie între versiunea finală a lui Anthem, disponibilă începând de vinerea trecută, şi primele secvenţe de gameplay din Anthem, prezentate în cadrul conferinţei de presă susţinute de Microsoft la E3 2017. Ne-am obişnuit ca aceste trailere preliminare să arate diferit faţă de produsul final, unele cazuri fiind de-a dreptul şocante (vezi diferenţele evidente dintre trailerele iniţiale pentru Watch Dogs şi versiunea finală a jocului), în alte cazuri ediţia finală a jocului respectând destul de fidel viziunea iniţială (vezi recentul Metro Exodus).

În cazul lui Anthem, balanţa se inclină, în mod clar, în favoarea secvenţelor prezentate iniţial, superioare din mai toate punctele de vedere produsului final. Mai ales în condiţiile în care acestea au fost capturate dintr-o presupusă ediţie de Xbox One X a jocului, în timp ce secvenţele din ediţia retail actuală a fost preluate din versiunea de PC, rulând cu toate detaliile împinse la maximum. Totuşi, chiar şi în faţa acestui downgrade grafic evident, putem spune că Anthem arată în continuare foarte bine, peste media actuală, adevăratele probleme ale jocului nefiind legate de partea sa vizuală.

Anthem este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Origin).

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...