Sign in to follow this  
miLan

Plăcile video Radeon Navi ar putea sosi în august

1 post in this topic

img

 

Oferta pe partea de plăci video din ultima vreme a fost destul de variabilă, așa că mulți se întreabă când va sosi oare următoarea generație adevărată, fie de la AMD, fie de la Nvidia. Un răspuns pe partea de Radeon pare să își fi făcut apariția în ultima vreme.

Conform zvonurilor care zburdă în acest moment prin internet, AMD și-ar fi informat partenerii de afaceri că primele plăci video bazate pe arhitectura Navi vor sosi la o lună după ce vor apărea pe piață procesoareleRyzen 3000, bazate pe procesul de 7 nanometri.

Dacă mergem pe ideea că seria nouă de procesoare își va face apariția prin luna iunie, atunci noile plăci video bazate pe Navi vor sosi în luna august. Prin coincidență, în acea perioadă au loc evenimentele Siggraph și GamesCom, așa că AMD va avea suficiente ocazii să dezvăluie publicului ce are de gând cu noile sale soluții în materie de gaming.

Suntem abia în luna martie, așa că mai avem de așteptat până ce vom putea vedea ce are de oferit noua arhitectură. Probabil nu va smulge coroana 2080 Ti-ului în materie de performanță, dar poate măcar la partea de preț va oferi ceva alinare sufletului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.