Sign in to follow this  
miLan

Microsoft extinde Xbox Live pe iOS și Android

1 post in this topic

image002__2_-653x408.jpg

 

Microsoft face lucruri stranii în ultima vreme pe tărâmul jocurilor video. Pare să se îndrepte în direcții noi și nemaivăzute, cum ar fi lansarea unei variante de DirectX 12 pe Windows 7 sau chestia cu Halo pe Steam.

Iar acum vine și cea mai nouă dezvăluire din acest domeniu al celor de la Microsoft. Compania anunță că Xbox Live este acum disponibil pentru Android și iOS, ceea ce înseamnă că funcționalitatea sa completă poate fi integrată în jocuri de tot felul. Intenția celor de la Microsoft este cea de a aduce la un loc în jurul a două miliarde de jucători, toți uniți sub sistemul său de achivements, matchmaking, comunicare și toate cele. Un sistem care să le  controleze pe toate, un sistem care să le găsească pe toate, un sistem care să le aducă pe toate la un loc și în întuneric să le lege când pică un server.

Suportul acesta vine ca o parte din Microsoft Game Stack, ce include o sumedenie de alte unelte, precum DirectX, Havok, Azure și toate cele, prin care compania vrea să ofere dezvoltatorilor o sumedenie de unelte pentru realizarea de produse noi.

Umblă vestea că ar putea sosi și pe Nintendo Switch la un moment, dar deocamdată nu avem parte de o confirmare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.