Sign in to follow this  
miLan

Steam Link Anywhere permite streaming-ul de jocuri pe mobil

1 post in this topic

img

 

Valve a anunțat încă câteva funcții de service pentru Steam, chiar înainte de GDC. Noua caracteristică Steam Link Anywhere extinde funcția Steam Link, în timp ce un API înlesnește dezvoltatorilor posibilitatea de a oferi conexiuni sigure.

Potrivit anunțului, Steam Link Anywhere este acum în versiune beta și este accesibilă oricui cu firmware beta sau utilizând aplicația beta Steam Link pentru Android sau aplicația Steam Link pentru Raspberry Pi . Va trebui să vă înscrieți în versiunea beta a clientului Steam, apoi vă puteți conecta la orice calculator selectând „Other Computer” din căutare. Acest lucru vă va permite să vă conectați și să jucați jocurile de oriunde fără o rețea locală, dar este limitată la utilizatorii cu o viteză mare de upload la PC și o conexiune puternică a dispozitivului vostru pe care aveți instalat Steam Link.

API-ul reprezintă un instrument de infrastructură pentru dezvoltatori prin care aceștia pot oferi jucătorilor conexiuni mai rapide și mai sigure, utilizând aceleași tehnici ca și Valve pentru CS: GO și Dota 2. Aceste noi caracteristici vor fi detaliate mai pe larg la prezentarea Steam Platform Update a celor de la Valve din cadrul evenimentului GDC, ce va avea loc joi, 21 martie la 21:45 ora României.

În timp ce aplicația Steam Link continuă să fie puternică, Valve a încetat producția hardware-ului Steam Link. În acel moment, Valve a spus că intenționează să continue să susțină hardware-ul, precum și versiunile software ale lui Steam Link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.