Sign in to follow this  
miLan

Epic Games Store are un plan pentru îmbunătățire

3 posts in this topic

img

 

Epic Games Store și-a atras multe critici în cele trei luni de când există. Unele îndreptățite, altele exagerate, dar toată lumea poate fi de acord cu un lucru foarte important. Magazinul este pe undeva prin Cretacic, în comparație cu oricare altul de pe piață

Pentru a se asigura că lumea nu va întreba în mod constant când va primi trăsături noi și avansate, precum cea de a căuta ceva după anumite criterii, Epic a făcut public calendarul de dezvoltare al magazinului. Calendarul întreg poate fi văzut aici și dă speranța utilizatorilor că până la sfârșitul anului veți avea parte de un magazin funcțional, modern, ce nu arată de parcă a fost făcut in 2002 într-un șopron.

Primele trăsături pe care le va primi vor fi funcționalitate off-line îmbunătățită, salvări pe server, găzduire video pentru trailere sau update-uri mai bune.

Mai spre toamnă vom vedea recenzii făcute de utilizatori, liste cu jocuri dorite, urmărirea timpului petrecut în joc, suport pentru mod-uri și… un overlay… fiindcă nu aveam deja 3 în cam fiecare joc existent. Pe termen lung, spre finalul anului, vom vedea și acele achievements.

Alte trăsături foarte importante care încă nu au o dată estimată de lansare sunt returnări automate a banilor utilizatorilor și magazinul pentru aplicații de Android.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/18/2019 at 11:51 AM, miLan said:

Magazinul este pe undeva prin Cretacic, în comparație cu oricare altul de pe piață

Din punct de vedere al design-ului sau...? L-am vizitat şi mi se pare destul de în regulă. Nu are foarte multe jocuri, e drept, dar nici Origin nu are prea multe. De ce e undeva prin Cretacic?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Lucian_Hodoboc trebuia de la lansare sa aibe aceste chestii : cautarea jocurilor dupa gen/tag , cloud saves , user reviews ,  wishlists , player play time tracking , support mod , achievements , gifting , offline mode si multe altele.

 

La jocuri oricum incepe sa "fure" fata steam-ului cu exclisivitatile pe care le are sau o sa le aibe . Nu tin partea nici unei compani , sunt fericit ca cineva incepe sa puna "bete in roate " celor de la steam , deoarece concurenta este mereu buna pentru utilizatori .

Uite cateva jocuri exclusive pe care le are sau o sa le  aibe Epic : Metro Exodus , Maneater , Heavy Rain , The Division 2 , Detroit: Become Human , Beyond: Two Souls , Journey

Majoritatea exclusivitatilor sunt doar pentru un an , dupa pot sa fie vandute si pe alte platforme de distributie digitata .

 

Edited by miLan
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.