Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
miLan

Epic Games Store are un plan pentru îmbunătățire

Recommended Posts

img

 

Epic Games Store și-a atras multe critici în cele trei luni de când există. Unele îndreptățite, altele exagerate, dar toată lumea poate fi de acord cu un lucru foarte important. Magazinul este pe undeva prin Cretacic, în comparație cu oricare altul de pe piață

Pentru a se asigura că lumea nu va întreba în mod constant când va primi trăsături noi și avansate, precum cea de a căuta ceva după anumite criterii, Epic a făcut public calendarul de dezvoltare al magazinului. Calendarul întreg poate fi văzut aici și dă speranța utilizatorilor că până la sfârșitul anului veți avea parte de un magazin funcțional, modern, ce nu arată de parcă a fost făcut in 2002 într-un șopron.

Primele trăsături pe care le va primi vor fi funcționalitate off-line îmbunătățită, salvări pe server, găzduire video pentru trailere sau update-uri mai bune.

Mai spre toamnă vom vedea recenzii făcute de utilizatori, liste cu jocuri dorite, urmărirea timpului petrecut în joc, suport pentru mod-uri și… un overlay… fiindcă nu aveam deja 3 în cam fiecare joc existent. Pe termen lung, spre finalul anului, vom vedea și acele achievements.

Alte trăsături foarte importante care încă nu au o dată estimată de lansare sunt returnări automate a banilor utilizatorilor și magazinul pentru aplicații de Android.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/18/2019 at 11:51 AM, miLan said:

Magazinul este pe undeva prin Cretacic, în comparație cu oricare altul de pe piață

Din punct de vedere al design-ului sau...? L-am vizitat şi mi se pare destul de în regulă. Nu are foarte multe jocuri, e drept, dar nici Origin nu are prea multe. De ce e undeva prin Cretacic?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Lucian_Hodoboc trebuia de la lansare sa aibe aceste chestii : cautarea jocurilor dupa gen/tag , cloud saves , user reviews ,  wishlists , player play time tracking , support mod , achievements , gifting , offline mode si multe altele.

 

La jocuri oricum incepe sa "fure" fata steam-ului cu exclisivitatile pe care le are sau o sa le aibe . Nu tin partea nici unei compani , sunt fericit ca cineva incepe sa puna "bete in roate " celor de la steam , deoarece concurenta este mereu buna pentru utilizatori .

Uite cateva jocuri exclusive pe care le are sau o sa le  aibe Epic : Metro Exodus , Maneater , Heavy Rain , The Division 2 , Detroit: Become Human , Beyond: Two Souls , Journey

Majoritatea exclusivitatilor sunt doar pentru un an , dupa pot sa fie vandute si pe alte platforme de distributie digitata .

 

Edited by miLan
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.