Sign in to follow this  
miLan

Mozilla lansează Firefox Send, un serviciu gratuit de transfer al fișierelor

1 post in this topic

img

 

Mozilla a lansat Firefox Send, un serviciu gratuit de partajare de fișiere, în care utilizatorii pot încărca fișiere în serviciu și apoi pot distribui URL-ul altor persoane.

Utilizatorii pot încărca fișiere de până la 1GB simultan sau pot crea un cont Mozilla gratuit pentru a încărca până la 2,5 GB. Odată ce fișierele sunt încărcate, puteți alege de câte ori fișierele pot fi descărcate de destinatar (de până la 100 de ori) înainte de expirarea link-ului. Alternativ, puteți alege o perioadă de timp (până la 7 zile), după care linkul expiră automat. Pentru a fi și mai sigur, puteți adăuga o parolă la link și partaja parola împreună cu link-ul, astfel încât numai persoanele care au link-ul și parola au acces la fișiere.

Firefox Send este ideal dacă doriți să trimiteți rapid fișiere cuiva, dar acestea depășesc ceea ce puteți trimite în mod normal prin e-mail. De asemenea, el este superior folosirii unui serviciu de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox, deoarece fișierele stau permanent acolo și ar trebui să le ștergeți manual. Pentru fișiere care nu sunt suficient de importante pentru a fi stocate permanent sau accesate de mulți oameni, aceasta este o soluție ideală.

La fel ca orice alt lucru produs de Mozilla, serviciul este gratuit și este disponibil la adresa https://send.firefox.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.