Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Days Gone a fost finalizat cu succes: avalanşă de gameplay

Recommended Posts

days-gone-screen-9.jpg?height=360&width=

 

Prin intermediul contului oficial de Twitter al studioului, echipa de la Bend Studio a confirmat că procesul de producţie a jocului Days Gone a fost finalizat, acesta atingând stadiul Gold (pregătit pentru a fi livrat către fabrică pentru a fi multiplicat). Astfel se încheie un drum lung pentru cei de la Bend Studio, care lucrează la acest titlu exclusiv pentru PlayStation 4 de mai bine de şase ani.

 

 

Cu această ocazie, a fost publicată şi o serie nouă de imagini din Days Gone, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos. Vă reamintim că Go4games este singura publicaţie din România care a publicat un preview amănunţit al jocului, bazat pe testarea unei versiuni preliminare de Days Gone, în cadrul căruia găsiţi o altă colecţie de imagini noidin titlul celor de la Bend Studio. Tot prin intermediul acestei sesiuni de preview au fost capturate şi toate clipurile de gameplay pe care le puteţi viziona şi mai jos.

Acţiunea din Days Gone are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari. Protagonistul Deacon St. John, membru al găştii de motociclişti Mongrels, este un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

Days Gone este aşteptat pe 26 aprilie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...