Sign in to follow this  
FenomenaL

Problema pc

3 posts in this topic

Salut baieti, intampin si eu o problema, nu stiu sigur daca e ok postat aici, dar astept sugestii.

Am avut o placa video gtx 550 ti care s-a ars. Totul mergea ok inainte sa se arda, jocurile mergeau ok etc. S-a ars, am schimbat -o cu un 730 GT face figuri nu se misca bine etc, asta dupa ce i-am reinstalat windows-u, tot w10 pro pe care l-am avut inainte si pe gtx 550 ti. I-am instalat driverele odata cu 3DP Chip iar apoi i-am dat iar un reinstal si-am instalat sunetu si placa de baza cu cd-u pe care il aveam dar uitasem de el iar placa video cu ge force experiente, acelasi lucru.. am bagat un 710 GT, aceleasi lucruri facute, aceiasi chestie.. in cs go am in meniu 90 100 fps-uri iar in casual 30-40..mentionez ca am o placa de baza gigabyte H110M-S2 si un procesor Intel Pentium g4400 de 3.3  si rami hyper x de ddr4, credeti ca din cauza ca e placa de baza ddr4 poate afecta in vreun fel placa video? altfel nu-mi dau seama de ce tot face asta, era mai buna gtx 550 ti fata de 730 gt sau 710 gt? @miLan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut @FenomenaL

 

Scuze ca-ti raspund acum , posibil sa nu mai ai nevoie de un raspuns .

GTX 550 TI la vremea ei era facuta pentru gaming , 730/710 am fost niste placi foarte slabe pentru cine nu-si permitea sa-si cumpere o placa video, orice de la nvidia care este sub 50/50 TI nu se merita sa fie cumparat pentru gaming , chit ca nu ai bani . 

Nu mai fa update de pe CD-uri , sigur au aparut pe internet update-uri mult mai noi fata de ce ai tu pe CD .

 

Mai scade din calitatea video pentru a obtine mai multe FPS-uri , din benchmark si ce-am vazut pe youtube , atat poate acea placa video .

Iti sugerez sa faci un ugrade la sistem  , poti ramane pe placa de baza , dar esti blocat sa folosesti doar procesoare Intel Skylake care inca sunt foarte scumpe pe piata desi au aparut procesoare cu mult mai bune si la un pret asemanator sau mai bun.

La placi video iti sugerez daca n-ai bani sa-ti cumperi RX 570 PULSE 8GBGeForce GTX 1650 , doua placi ieftine si mult mai bune ca ce deti tu acum .

 

 

Daca ai anumite probleme legate de IT si nu-ti raspund pe forum imediat , cauta-ma pe discord miLan#2227

 

Multumesc.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e vorba de bani ca o sa-mi iau un calculator ceva mai bun, undeva la 40 50 de milioane dar voiam pana imi intr banii sa ma mai joc etc, aia aveam prin casa, un 730 gt si un 710 gt, aia e toata ideea. Dar mersi foarte mult. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.