Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

Scandal la Ploiești! Marius Stan, în proces cu oficialii de la Petrolul: "Nu-mi interzice mie nici mama multinaționalei!"

Recommended Posts

 

OTQ0OTNlNjQxOTUxYzM0MjlhYjc1ZWNiNTVj.thu

 

"A fost prima dată în carieră când am fost distituit. Sunt campion la demisii. Cum s-a întâmplat: Am fost anunţat telefonic, imediat după ce eu am anunţat că îmi voi da demisia, că voi fi demis la şedinţă. L-am rugat frumos pe finanţator, ca un gentleman: 'Nu mai fă nici şedinţă, sunt deja pe drum, vin, semnăm demisia în alb şi vedem cum facem și ce declarăm ca să nu lezăm nici demnitatea mea, nici a companiei, nici a clubului'.

La nici jumătate de oră, apare comunicatul ăla care este jignitor şi umilitor. Nu-mi poate interzice mie nici mama multinaţionalei ce să fac cu viaţa mea. Mi se pare discriminare crasă şi vom avea proces, bineînţeles. Am contactat deja avocatul, pentru discriminare, e un meci personal, nu am nimic cu clubul", au fost cuvintele lui Marius Stan.

"E vorba de onoare. A vrut să îmi demonstreze un domn că este puternic şi că face ce vrea cu cine vrea, acum s-a transformat într-un meci, între mine şi el. va fi un meci frumos, de urmărit", a mai adăugat fostul președinte de la Petrolul Ploiești.

Petrolul Ploiești a anunțat despărțirea de Marius Stan pe rețelele de socializare
Clubul Petrolul a anunțat oficial despărțirea de Marius Stan prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele de socializare.

 In cadrul intrunării Generale a FC Petrolul Ploiești de astăzi, 11.01.2020, orele 12:00, s-a decis în unanimitate revocarea dlui. Marius STAN din funcția de Președinte al Clubului, ca urmare a lansării candidaturii sale la alegerile locale 2020 pentru un al doilea mandat de primar al municipiului Galați.

Au fost prezentate propuneri pentru numirea unui director sportiv care să susțină activitatea și deciziile în plan sportiv ale clubului, urmând ca în cursul ședinței stabilită pentru luni, data de 13.01.2020, orele 15:00, Adunarea Generală să valideze mandatul noului director sportiv.

Clubul continuă să își concentreze eforturile pentru îndeplinirea obiectivelor asumate pentru acest sezon competițional 2019-2020, respectiv promovarea în Liga I de fotbal și un parcurs cât mai lung în competiția Cupei României”, se arată în comunicatul emis de clubul ploieștean.

 

Sursa: click

Edited by ArSsurA
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...