Jump to content
Sign in to follow this  
OmuPower

[News]Farming Simulator 19 este gratuit pe EGS

Recommended Posts

Farming Simulator 19 este gratuit pe EGS

 

farming-sim.jpg

 

EGS continuă oferta sa de jocuri gratuite, astăzi 1cu un joc dedicat amatorilor vieții la țară. Nu la noi la țară, desigur, ci la o țară unde solul fertil este folosit și pentru altceva decât depozitarea de moloz.

Farming Simulator 19 poate fi obținut gratuit până în ziua de 6 februarie. Trebuie doar să aveți un cont pe Epic Games Store, iar apoi să apăsați butonul unde scrie Get, iar jocul va fi al vostru pe veci.

Nu știu să vă spun cu siguranță exact ce îmbunătățiri aduce varianta de față față de restul seriei, din trailer parcă pot vedea abilitatea de a călări, dar parcă era prezentă și într-un alt exemplar din trecut.

 

Ce pot să spun este că poate nu ar trebui să vă așteptați tocmai la realism maxim. La urma urmei, nu vei sta o luni și luni de zile, așteptând ca răsadurile să facă rod. Nu te vei confrunta cu diversele probleme cu care se confruntă ocazional fermierii, cum ar fi dispariția unor anotimpuri… bine, jocul are setări pentru anotimpuri, dar zic în general, nu se întâmplă dezastre naturale… cred.

 

De asemenea, presupun că în joc nu există o simulare realistă a ce se întâmplă când se defectează un utilaj John Deere. Știți voi. Trebuie să cauți un firmware ucrainian piratat pentru a putea înlocui componente la prețuri ce au sens, pentru a nu fi muls de bani de producător. Combinele au DRM, oameni buni. Trăim de ani de zile într-o apocalipsă tehnologică.

 

Sursa: zonait.ro

Edited by OmuPower
.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...