Jump to content
Sign in to follow this  
OmuPower

[News]Star Wars Jedi: Fallen Order a intrecut asteptarile celor de la EA

Recommended Posts

Star Wars Jedi: Fallen Order a intrecut asteptarile celor de la EA

 

Star-Wars-Jedi-Fallen-Order432.jpg

 

Dupa ani intregi in care au ignorat jocurile single-player bazate pe universul Star Wars, mintile luminate de la EA au decis ca este timpul sa-si asume un risc. Asa a aparut Star Wars Jedi: Fallen Order; un joc care a vandut opt milioane de copii si a intrecut cu mult asteptarile publisher-ului. Cine ar fi crezut ca lumea isi doreste un joc Star Wars single-player? Clar nu EA.

 

Intr-o discutie despre venituri, unul dintre reprezentantii companiei a spus ca asteptarile pentru Fallen Order au fost destul de mari: intre 6 si 8 miloane de copii vandute pana la finalul lunii Martie. Jocul s-a dovedit a fi un succes si a depasit deja cifra de sus la finalul lunii Ianuarie. EA deja preconizeaza ca pana in Aprilie, jocul va atinge suma de 10 milioane de copii vandute.

 

"Respawn a reusit sa livreze un joc de foarte mare calitate cu un gameplay superb care a surpins jucatorii, a fost nominalizat la mai multe categorii GOTY si a vandut mai bine decat ne-am fi asteptat. Portofoliul nostru de jocuri Star Wars nu a fost niciodata mai puternic." (Andrew Wilson, EA Games)

 

Laudele la adresa celor de la Respawn Entertainment nu se opresc insa aici. Apex Legends a fost si el ales ca un exemplu pozitiv de IP solid, sezonul trei inregistrand mai multi jucatori decat sezonul doi. EA a tinut mortis sa anunte si faptul ca Vince Zampella, fondatorul Respawn, se va concentra in continuare pe gasca de aur a EA Games chiar daca va fi responsabil si pentru studioul DICE din Los Angeles.

Cat despre planurile de viitor la EA, ne asteptam la cel putin patru jocuri sportive (printre care si FIFA si Madden), patru titluri de la dezvoltatori mai mici si alte patru continuari ale unor francize deja existente. Daca planul merge bine, 2020 s-ar putea dovedi un an foarte profitabil pentru EA. Acum nu pot sa sper decat ca jocurile pe care le vor lansa vor fi bune si se vor indeparta de formula money first cu care ne-a obisnuit publisher-ul in ultimii ani.

 

Sursa: zonait

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...