Jump to content
Sign in to follow this  
OmuPower

[News]Blizzard deține tot ce creezi în Warcraft 3 Reforged

Recommended Posts

Blizzard deține tot ce creezi în Warcraft 3 Reforged

 

warcraft-3.jpg

 

Acum că Warcraft 3 Reforged a fost lansat, undeva în ochiul cuiva strălucește visul de-a crea următorul DotA. Următorul Tower Defence. Următorul acel mod pe care îl juca toată lumea de Hero Defense care cumva nu a fost transformat de nimeni într-un joc, deși hărțile alea erau superbe.

 

Eh, sper că nu țineți prea mult să păstrați drepturi asupra acelor creații, sau să le bazați pe vreo proprietate pe care o adorați, pentru că Blizzard are alte idei. Termenii de utilizare ai lui Warcraft 3 Reforged includ două lucruri nu tocmai superbe pentru creativitate.

 

În primul rând, nu puteți să faceți lucruri care vor face „referințe la alte proprietăți intelectuale”. Asta va proteja Blizzard de avocați potențiali demenți ce cred că pot da în judecată o companie pentru un mod făcut de utilizatori. Simultan, va fi o limitare a creativității. Fără referințe la alte proprietăți intelectuale, n-am avea o parte din personajele din DotA. Serios, tot habar nu am cum Valve n-a fost dat în judecată încă. O au pe Lina Inverse în joc. Nu este nu nume aleator. Este din Slayers.

 

Bine, treacă, poți modifica nume, poți face chestii care să semene pe ocolite. Dar ce vei face nu va mai fi al tău. Pentru a se putea asigura că nu va lua nimeni vreun mod și să îl transforme într-un joc de sine stătător, cum a pățit deja Blizzard cu DotA (și Valve cu Auto Chess), orice creație făcută în Warcraft 3 Reforged devine o proprietate a Blizzard. Așa că dacă cineva are să facă ceva minunat în el, trebuie să spere că Blizzard va vrea să îi publice un joc bazat pe mod, fiindcă nu are voie altcineva să o facă.

 

Știu, nu sunt vești grozave. Dar priviți partea bună. Acum lumea are și mai multe motive să își returneze jocurile precomandate.

 

Sursa: zonait

Edited by OmuPower
.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...