Jump to content
Sign in to follow this  
OmuPower

[News]Rocket League poate fi returnat

Recommended Posts

Rocket League poate fi returnat

 

Rocket-League.jpg

 

Anunțul că Rocket League va rămâne fără sprijin oficial pentru variantele sale de MacOS și de Linux a fost o dezamăgire destul de mare. Iar Psyonix a decis să nu îi mai chinuie pe cei afectați și să le ofere înapoi banii în cazul în care nu vor să vadă dacă jocul va funcționa prin Wine, Bootcamp, Proton, Parallels, sau chestiile celelalte.

 

Pentru a putea primi înapoi banii dați pe joc, va trebui să accesați pagina de suport a Steam, să selectați Rocket League din lista de jocuri cumpărate, să bifați că vreți să vă fie returnați banii să selectați apoi că problema întâlnită nu se regăsește, și să scrieți „ Please refund my Mac/Linux version of Rocket League, Psyonix will be discontinuing support”

 

Deocamdată par a fi ceva probleme cu procesarea cererilor, ca standard Valve refuzând jocurile cu mai mult de 2 ore de activitate deja contorizate. Problema ar trebui să fie rezolvată în curând.

 

Cine l-a cumpărat din alte locuri este încurajat să contacteze magazinul cu pricina (Humble Bundle, etc) și să ceară o returnare a banilor din aceleași motive.

 

Studioul a mai dat și câteva detalii despre motivul pentru care renunță la aceste variante. Nu are legătură cu sistemul de anti-trișare, ci cu DirectX 9. Anticul API este elementul de bază din care sunt derivate variantele de OpenGL folosite pe celelalte platforme. Iar anul acesta se va renunța la DirectX 9 în favoarea lui DirectX 11. Ar fi putut să îl facă direct pe Vulkan, dar probabil nu le-ar fi fost la fel de simplu ca DX11, din moment ce Unreal Engine 3, pe care este făcut Rocket League, nu suportă Vulkan.

 

Apoi, mai este și partea că cele două platforme însumate reprezintă 0.3% din baza de instalare, ceva ce nu prea face costurile asociate dezvoltării a două variante noi ale jocului să aibă prea mult sens.

 

Sursa: zonait

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...