Jump to content
Sign in to follow this  
OmuPower

[News]Ubisoft încearcă să nu mai facă același joc de 3 ori pe an

Recommended Posts

Ubisoft încearcă să nu mai facă același joc de 3 ori pe an

 

Ghost-recon-breakpoint.jpg

 

Ubisoft anunță că urmează o rundă de schimbări însemnate pentru ceea ce compania numește „echipa sa editorială”. Ce este asta? Aparent este echipa care decide cum funcționează jocurile lor, care le este identitatea, cum arată, cum se simt, cum se joacă, și câte micro-tranzacții au în ele jocurile de singleplayer probabil.

 

Motivația acestei schimbări este simplul fapt că jocurile sale din ultima vreme tind să semene cam mult între ele. Cumva, chiar și după eliminarea cățăratului în turnuri, încă mai sunt o grămadă de mecanici ce fac titluri precum Ghost Recon Breakpoint să semene cu The Division 2, sau The Division 1 să semene cu Ghost Recon Wildlands.

 

Aparent, până acum ideile a doar unul sau doi oameni erau implementate în jocuri ceea ce a dus la multe similarități. Dar asta se va schimba în curând. Compania chiar și-a amânat cam fiecare joc în ultima vreme, atât pentru că îi este teamă de lucruri precum Cyberpunk, cât și pentru că The Division 2 și Breakpoint s-au vândut foarte slab.

 

Știu ce veți spune „Stai… Ubisoft avea o echipă? Compusă din unu sau doi oameni? Care decidea ce ajunge în jocuri? Nu era pur și simplu un perete cu niște notițe ce erau refolosite în exact același fel la fiecare joc pe care l-au făcut de la Far Cry 3 și până acum?”. Revelația m-a șocat și pe mine.

 

Ce urmează? Ca Bethesda să ne spună ca a fost nevoie de o echipă de zeci de oameni pentru a decide să porteze Skyrim pe fiecare platformă de sub soare? Sau că starea teribilă în care a fost lansat Fallout 76 a fost provocată de incompetență și nepăsare grosolană, nu de acel demon din abis pe care l-au înlănțuit în subsolul sediului, de unde Todd Howard își extrage puterea?

 

Sursa: zonait

Edited by OmuPower
.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...