Jump to content
Sign in to follow this  
OmuPower

[News]Kingpin Life of Crime are parte de un remake

Recommended Posts

Kingpin Life of Crime are parte de un remake

 

kingpin.jpg

 

Ceva îmi spune că atunci când erați mai tinerei ați auzit că exista un shooter ce avea o cantitate absurdă de înjurături pe metru pătrat, și v-ați declarat ca obiectiv în viață să îl jucați într-o bună zi. Eh, dacă nu ați făcut asta încă, acea zi ar putea veni în curând, pentru că a fost anunțat un remake pentru Kingpin Life of Crime.

 

Kingpin Reloaded nu doar că va reduce jocul pe piață, într-o variantă cu grafică mai dichisită, cu suport pentru toate lucrurile moderne cu care ne-am obișnuit în ultimii ani, dar încearcă să îl și îmbunătățească. Cum exact face asta? Adaugă mai multe înjurături? Nu. Dar include un mod de violență redusă pentru cei mai slabi de înger. Este opțional.

 

Pe lângă asta, jocul adaugă un sistem de conversație cu diversele personaje din lumea sa, alături de un sistem de misiuni, pentru cei care vor să trăiască și mai adânc această „viață de crimă” pe care o tot promite în titlul.

 

Kingpin Reloaded va fi disponibil atât pe PC, cât și pe console de anul acesta. Este dezvoltat chiar de către 3D Realms, ce aparent încă mai există într-o formă sau alta ca un studiou efectiv, nu doar un nume fără noimă. Paradoxal, este publicat de un alt nume fără noimă, Interplay, de care eram sigur că dăduse faliment din nou cumva.

 

Sursa: zonait

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...