Jump to content
Sign in to follow this  
OmuPower

[News]Steam Link este acum disponibil și pe iOS

Recommended Posts

Steam Link este acum disponibil și pe iOS

 

Steam-Link-iOS.jpg

 

Aplicația Steam Link este acum disponibilă pentru iOS, aproape la un an după ce a fost respinsă inițial de Apple. Disponibilă deja pe Android, aplicația permite utilizatorilor să transmită biblioteca Steam către dispozitive Apple, inclusiv iPhone, iPad și Apple TV „prin rețea 5Ghz sau prin cablu Ethernet de la un computer gazdă care rulează Steam„.

 

Aplicația a fost inițial respinsă de Apple, potrivit unei declarații date de Valve în luna mai a anului trecut. După o aprobare inițială, „Apple și-a revocat aprobarea citând conflicte de afaceri cu regulile pentru aplicații, despre care se presupunea că nu au fost conștientizate inițial de echipa de examinare„, a declarat Valve în 2018. Valve a făcut apel, explicând că aplicația Steam Link funcționează la fel ca o conexiune la distanță dintre calculatoarele aflate în același LAN, similar cu numeroase alte aplicații de tip remote desktop, disponibile deja în App Store. În cele din urmă, acest apel a fost refuzat, blocând astfel lansarea aplicației Steam Link pentru iOS.

 

"Echipa a petrecut multe ore la acest proiect și la procesul de aprobare, așa că suntem foarte dezamăgiți, dar sperăm că Apple își va reconsidera decizia pe viitor."

 

Sursa: zonait

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...