Jump to content
Sign in to follow this  
OmuPower

[News]Google Play Pass a fost lansat

Recommended Posts

Google Play Pass a fost lansat

 

Google-Play-Passs.jpg

 

Sute de aplicații și jocuri la 2 dolari pe lună pentru primul an

 

Zilele acestea, Google a lansat în SUA serviciul Play Pass. Acesta vă permite să accesați la prețul de 5 dolari pe lună în jur de 350 de aplicații și jocuri de Android, în varianta lor întreagă, completă, fără reclame și fără micro-tranzacții. Totul deblocat, totul accesibil, totul disponibil din start.

Acest serviciu are parte până și de o promoție pentru cei care se abonează înainte de 10 octombrie, prin care costă doar 2 dolari pe lună pentru primul an.  Dacă vă întrebați când exact va fi disponibil pe la noi, pe telefoanele pe care le avem, habar nu am să vă spun. Va trebui să verificați dacă primește vreun update aplicația Google Play Store de pe telefonul vostru, și dacă apare cumva opțiunea de Play Pass.

 

 

Google Play Pass mai vine și cu un trial gratuit de 10 zile, ce vă permite să vă dați seama dacă este cumva ceva care chiar ar fi util la ceva pentru voi. Puteți chiar folosi acest abonament în combinație cu funcția de family sharing, permițând accesul a până la cinci „membri ai familiei” la Play Pass.

 

Acum, probabil vă întrebați cum exact câștigă bani dezvoltatorii din asta. Eh, este simplu. În funcție de cât timp petrec utilizatorii în aplicațiile și jocurile respective, dezvoltatorii acestora vor primi o porțiune din taxa lunară plătită de utilizatori. Asta înseamnă că cei care dezvoltă aplicații foarte foarte utile, dar care nu necesită benoclarea fără încetarea la ecran, sau ce care fac jocuri mici și bune, care nu sunt rejucate la infinit, vor avea foarte mult de suferit din cauza acestui abonament. Așa că vor putea opta pentru ca aplicațiile lor să nu fie incluse în catalog.

Google Play Pass poate fi văzut și ca un răspuns la Apple Arcade, ce include în acest moment doar jocuri, dar are o idee similară.

 

Sursa: zonait

Edited by OmuPower
.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...