Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

Surpriză uriașă! După Real, și Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei. Nu s-a mai întâmplat asta în ultimii 10 ani

Recommended Posts

Granzii au căzut pe capete în Cupa Spaniei! După Real Madrid, şi Barcelona a părăsit competiţia în sferturi după ce catalanii au fost eliminaţi de Athletic Bilbao, scor 1-0. Este pentru prima dată în ultimii 10 ani când nici Real Madrid și nici FC Barcelona nu ajung în semifinalele Cupei Spaniei!

 

vinicius și messi

 

Inaki Williams a marcat golul care a asigurat prezenţa bascilor în careul de aşi - l-a învins pe Ter Stegen în al doilea minut al prelungirilor spre bucuria fanilor lui Bilbao. La acest meci s-a înregistrat cel mai numeros public de pe San Mames - 49 154 de spectatori au asistat la victoria favoriţilor lor.

Barcelona a aliniat o formulă de start cu toate starurile

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât Quique Setien a apelat la majoritatea vedetelor pe care le-a avut la dispoziţie. A lipsit doar Antoine Griezmann.

Echipa de start a Barcelonei: Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Sergi Roberto, Busquets, De Jong, Rakitic - Messi, Ansu Fati.

De altfel, Messi l-a egalat pe Iniesta în topul jucătorilor Barcelonei cu cele mai multe prezenţe în Cupa Spaniei, 75. 

Barcelona a fost eliminată pentru prima oară în urma unui gol primit în prelungirile Cupei Spaniei, în istoria de 117 ani a competiției. Barcelona a jucat finala Cupei în ultimele șase sezoane, o serie fără precedent în Spania.

Surprizele de joi sunt cu atât mai mari cu cât este prima oară după 10 ani când Real Madrid și Barcelona ratează în același an semifinalele Cupei Spaniei. Pe de altă parte, Bilbao și Real Sociedad se află în penultimul act după 33 de ani.

Granada, revelaţia Mirandes, Real Sociedad şi Bilbao sunt echipele calificate în semifinalele Cupei Spaniei.

 

Sursa:Click

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...