Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

Regele Eric! Brazilianul l-a depăşit pe Wesley şi a devenit cel mai important marcator străin din Liga 1

Recommended Posts

De azi, 22 februarie 2020, Eric de Oliveira, brazilianul de 34 de ani născut la Nova Iguaçu, căsătorit şi stabilit la Mediaş, în România, este fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate de un străin în Liga 1.

 

 

eric-gol

Prin reuşita din minutul 44 al meciului Voluntari- Hermannstadt, Eric a ajuns la 65 de goluri în Liga 1, unul mai mult decât Wesley.


Transferat în această iarnă la Voluntari, Eric a marcat celelalte 64 de goluri pentru Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu și Viitorul. El a marcat în fiecare dintre primele cinci etape disputate în acest sezon în Liga 1, după care a intrat în dizgraţie şi nu a mai jucat la Viitorul.

Golul cu numărul 64 a venit în minutul 12 al partidei Viitorul - Botoșani, scor 2-2, când Eric a deschis scorul tot dintr-un penalty, la fel ca astăzi.

Eric de Oliveira a ales Voluntariul pentru un salariu excelent.
Pentru ca Eric să aleagă Voluntariul în dauna celor de la Academica Clinceni, în pauza dintre prima şi a doua parte a campionatului, echipa antrenată de Mihai Teja a făcut o cheltuială importantă pentru un club aflat pe ultimul loc în clasament.

Eric de Oliveira ia 7.000 de euro pe lună, plus o primă consistentă în cazul în care echipa se va salva de la retrogradare. 

 

Sursa:click

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...