Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu sunt în play-off. Viitorul, în play-out.

Recommended Posts

 

colaj play-off

 

Gaz Metan Mediaş s-a calificat în premieră în play-off. La fel a făcut-o și Astra Giurgiu, după rezultatele înregistrate duminică în etapa a 26-a, ultima din sezonul regulat, în timp ce Viitorul va evolua pentru prima oară în play-out.

 

Gaz Metan Mediaș, în premieră în play-off. Astra e și ea în play-off, iar Viitorul va juca în play-out
Gaz Metan a învins-o pe Dinamo cu 1-0, prin golul lui Dumitru Cardoso, în minutul 14.

 

Viitorul nu a reuşit să marcheze în meciul cu Academica Clinceni, scor 0-0, pe teren propriu, într-un meci pe care l-a dominat categoric, dar în care nu a reuşit să îşi creeze ocazii clare de gol în faţa unei formaţii care a venit cu gândul doar să se apere. Chiţu a ratat o mare ocazie de gol în min. 59, iar în min. 79 Viitorul a fost din nou aproape de gol prin Rivaldinho şi Chiţu.

 

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a cerut penalty în min. 24, la o intervenţie a lui Eugeniu Cebotaru asupra lui Cosmin Matei, dar arbitrul Marius Avram nu dictat lovitură de pedeapsă.

 

Astra Giurgiu a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 2-2, la Giurgiu, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0. Slovacul Gal-Andrezly (28) şi Nicolae Carnat (41) au marcat pentru oaspeţi, dar Astra a revenit şi a reuşit egalarea prin două goluri înscrise în decurs de trei minute, de Kehinde Fatai (66), la prima sa reușită de la revenirea la echipa de pe malul Dunării, şi Denis Alibec (68 - penalty).


UPDATE rezultate finale: Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-0, Astra - Sepsi 2-2, Viitorul - Academica Clinceni 0-0.  Astfel, cele două bilete pentru play-off le-au obținut Astra și Gaz Metan Mediaș. Viitorul va juca în play-out.

 

Sursa:click

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...