Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

Dan Petrescu, furios înainte de playoff: "Noi am muncit ca proştii şi ei ne iau punctele!"

Recommended Posts

Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-2 |Dan Petrescu a întrerupt seria de 3 victorii la rând a Craiovei, dar crede că echipa din Bănie se anunţă o contracandidată serioasă la titlu - antrenorul campioanei crede că oltenii au un lot de invidiat. 

 

 

danpet

 

"În toate meciurile din acest an am avut mare ghinion, acum norocul a fost de partea noastră.Craiova are jucători excelenţi, cel mai bun lot de când sunt eu în România, cu Nistor şi Cicâldău interi, cu Ivan, Mihăilă e jucător de clasă, Koljic la fel, nu văd niciun punct slab la ei, se va bate să ia campionatul. Craiova arată bine, doar rezultatul nu a arătat bine la ei azi. A fost şi o atmosferă fantastică, eu în România nu am mai văzut aşa ceva," a spus Dan Petrescu după meci.

 

Dan Petrescu, supărat pe regula din playoff


CFR a încheiat sezonul regulat pe primul loc cu 6 puncte faţă de a doua clasată, Universitatea Craiova, cea mai mare diferenţă de când s-a introdus noul sistem competiţional. Dan Petrescu crede că regula de înjumătăţire a punctelor este injustă.

 

"Acum iar se înjumătăţesc punctele, suntem din nou dezavantajaţi,nu-i corect, noi am muncit ca proştii şi ne iau punctele.  Sunt 3 puncte diferenţă în playoff, dar era mai bine cu 6.

Lotul Craiovei, al FCSB, sunt echipe care se bat la titlu. Mie îmi place mult Botoşaniul va face multe puncte, nu ca Sepsi sezonul trecut," a precizat Dan Petrescu.

 

Sursa:click

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...