Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

Gigi Becali s-a răzgândit! Nu-i mai cheamă pe jucătorii FCSB-ului la antrenamente. ”Nu știe nimeni ce va fi cu virusul!”

Recommended Posts

Finanțatorul și-a motivat decizia prin faptul că nu știe ce se va întâmpla cu noul coronavirus. În plus, marele of al lui Becali este legat de cupele europene.

 

 

gigi-becali

 

Becali a dezvăluit, mai apoi ce discuție a avut cu colaboratorul său principal de la fotbal MM Stoica.

 

"Nu e adevărat că ne întoarcem la antrenamente. Făcusem plan să facă câte 10 jucători în două tranșe, 10 și 10 și să stea la distanță, să facă doar pregătire fizică.

Făcusem plan și după m-am gândit, și i-am zis lui Meme, de ce să ne pregătim să luăm campionatul, ce să facem cu el, nu avem ce face cu el.

Nu știe nimeni ce va fi cu virusul, dacă va continuă în Italia și Spania încă o luna, două așa... la revedere cu fotbalul”, a spus Becali, la Pro X. 

 

Gigi Becali crede că vor fi mai mulți bani în fotbal după Covid-19
Omul de afaceri este convins că dacă acest Covid-19 va fi complet eliminat, atunci fotbalul va înregistra un boom economic și nu va scădea la jumătate, după cum a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

 

”Dar dacă se va opri cu virusul, sume veți vedea chiar dublate. Vor fi chiar mai mulți bani, pentru că cei care bagă bani în fotbal au miliarde.

Criză va fi la noi, ăștia micii. De exemplu am zis că nu am nevoie de campionat dacă nu jucăm cupe europene", a mai spus Becali.

 

Sursa:click

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...