Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

"La noi e ceva incredibil! Nici nu s-a anunțat pandemia și gata, tăiem salariile!" Acuzații dure aduse de Dorinel Munteanu

Recommended Posts

Dorinel Munteanu a fost indignat de faptul că marile cluburi din România au fost primele care vor să apeleze la reduceri salariale în timpul pandemiei de coronavirus.

 

 

Dorinel suparat

 

"La noi e ceva ieșit din comun. Nici nu s-a anunțat pandemia și gata, tăiem salariile. Mi se pare o greșeală. S-a anunțat carantina, s-au tăiat salariile, unele echipe dau faliment. Prea multe vești proaste.

 

Cred că trebuie să avem răbdare, eu sunt fascinat de ce se întâmplă în Germania, e campionatul pe care îl iubesc și sunt la curent. A venit de la jucători  ideea de a renunța la anumiți bani.

 

La noi cred că primarul a înțeles, jucătorii trebuie să  înțeleagă și ei prin ce trece România, dar președintele clubului  mi-a promis că vom avea continuitate. Important e să rămânem în Liga a doua," a fost opinia lui Dorinel Munteanu într-o intervenție la emisiunea Digi Sport Special.

 

Dorinel Munteanu dă exemplul Germaniei 


Fost jucător la Koln și Wolfsburg, Dorinel Munteanu regretă că echipele românești nu pot lua exemplu de la grupările din Bundesliga. 

 

"Cluburile mari din Germania  au făcut un fond de 20 milioane de euro ca să ajute alte cluburi - m-aș bucura să se întâmple și în România, dar nu cred.

Oamenii care conduc cluburile mari de la noi nu se gândesc la asta, la lucruri pozitive. În Germania nu e primul oară când fac asta. S-a mai întâmplat de-a lungul timpului. Dar la noi oamenii nu gândesc ca în Germania, din păcate," a precizat antrenorul lui CSM Reșița.

 

Sursa:Click

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...