Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

Lăcătuș, pus la zid de liderul ”Peluzei Nord Steaua”! ”Marius a antrenat FCSB. L-am rugat pe Gigi să nu-l dea afară”

Recommended Posts

O parte a suporterilor de la ”Peluza Nord Steaua” au venit lângă echipa lui Gigi Becali, în plin război cu Armata. FCSB a avut parte de susținerea acestora la ultimele jocuri, o dată cu ieșirea lui Gheorghe Mustață din închisoare.

 

 

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-FC PETROLUL PLOIESTI, LIGA 1 (1.12.2013)

 

Liderul ”Peluzei Nord Steaua” a luat atitudine și în fața lui Marius Lăcătuș, care a ales să fie de partea celor de la Armată în acest război. ”Fiara” a antrenat echipa lui Becali în două rânduri și a făcut parte și din conducerea clubului.

 

”Când Gigi a vrut să-l dea afară pe Lăcătuș noi l-am rugat pe Gigi să nu-l dea afară. Am pierdut campionatul. Gigi ne-a spus tuturor că acel campionat îl vom pierde noi că nu l-a dat afară pe Marius Lăcătuș. Atunci a ascultat de noi.

Mie îmi pare rău că Marius a spus că n-a antrenat niciodată FCSB. Îi spun eu că a antrenat. Mie îmi pare foarte rău că gloriile s-au împărțit în două. Sunt lucruri care dor”, a spus Mustață la Radio Sport 1.

 

Mustață vrea FCSB în Ghencea

 

Gheorhge Mustață vrea ca echipa lui Becali să poată evolua în Ghencea și e convins că dacă el era acasă ”Steaua nu se împărțea niciodată în două”.

”Unde scrie că nu avem noi voie în Ghencea? Sunt banii tuturor din țara asta. Eu personal mă voi duce și îl voi ruga pe Gigi Becali, indiferent cât de mică e șansa. Și noi vom insista să mergem acolo.

 

Cum adică? Toată lumea are voie să joace acolo și noi nu? Mă duc și îl închiriez și gata. Sunt bani publici. Noi merităm să jucăm și acolo. Toată lumea are voie, orice echipă din Liga 1, Liga 2... Plătește și joacă. La fel ca pe Național Arena”, a mai spus Mustață.

 

Sursa:Click

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...