Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

Mike Tyson câştigă o avere din marijuana, cheltuie o sumă enormă pe ce fumează el lună de lună

Recommended Posts

Mike Tyson, fostul campion mondial al greilor la box, a revenit în prim-plan în ultima vreme datorită declaraţiilor sale cât se poate de directe.

 

 

Mike Tyson Smokes A Rolled Cigarette After Dinner At Craig's

 

Afirmaţii despre viaţa plină de excese pe care o ducea pe vremea când era poreclit "Iron Mike".

 

Ajunsese să nu mai ţină cont cu cine făcea sex şi era mândru nevoie mare să toată lumea se temea de el. "Îi anihilam pe toţi", declara recent americanul.

 

Mike Tyson câştiga un milion de dolari pe lună din marijuana


Acum s-a aflat că suma pe care a ajuns să o câştige lunar Mike Tyson din ferma sa de cannabis din California se apropie de un milion de dolari. Enorm pentru un personaj care a avut lumea la picioare, dar care după ce intrat la închisoare devenise falit!

Este adevărat, însă că şi cheltuielile unui star ca el sunt foarte mari. Chiar el a dezvăluit că a ajuns să fumeze marijuana în valoare de aproximativ 40.000 de dolari pe lună."M-a făcut o persoană mult mai calmă", a spus Tyson, completat de unul dintre cei cu care s-a asociat acum patru ani. "Şi-a schimbat viaţa. Este persoana perfectă", a afirmat Rob Hickman pentru GQ.

 

După o perioadă în care părea trecut în umbră, Tyson, 53 de ani, a reapărut pe toate canalele posibile în momentul în care în urmă cu ceva vreme a deschis o fermă unde cultivă, legal, cannabis. Mike face bani mulţi din comercializarea produselor din cannabis, prin firma Tyson Holistic.

 

Tyson cultivă cannabis într-o fermă de 20 de hectare


A doua zi după ce consumul şi cultivarea marijuanei au fost legalizate în California, pe 3 ianuarie 2018, fostul mare boxer Mike Tyson a inaugurat în statul american o fermă în care va cultiva marijuana pe o suprafaţă de 20 de hectare.

 

"Tyson Ranch" se află într-o localitate care numără 15.000 de oameni şi va deschide în fermă şi o şcoală în care cultivatorii vor învăţa cum să dezvolte tulpini de plante.

Conform lui Tyson şi celor doi asociaţi ai săi, vor fi efectuate şi cercetări pentru descoperirea unor noi efecte benefice pe care le-ar avea canabisul.

 

Sursa:Click

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...