Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

Florin Gardoș, despre omul care l-a scos din minți la Craiova: ”E foarte ranchiunos. M-am simțit provocat!”

Recommended Posts

Florin Gardoș (31 de ani) a ales să petreacă perioada de autoizolare alături de familie în orașul natal, Satu Mare.

 

 

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC BOTOSANI, CUPA ROMANIEI (19.04.2018)

 

Fundașul central al celor de la Universitatea Craiova speră să mai primească o șansă de a-și demonstra valoarea, mai ales că acum nu mai are nicio problemă medicală. În plus, este fericit că Devis Mangia (45 de ani) nu mai este antrenorul oltenilor.

 

Internaționalul român a oferit detalii în premieră despre conflictul pe care l-a avut cu tehnicianul italian, îndepărtat de la gruparea din Bănie exact acun un an, în aprilie 2019.

Florin Gardoș a explicat de unde a pornit conflictul cu Devis Mangia
La Craiova m-am dus cu foarte multă determinare, cu dorință de a demonstra, dar a apărut acel conflict cu Devis Mangia și s-a năruit totul. 

Este un om foarte ranchiunos, n-am ce să mai vorbesc cu el. Eu abia venisem la echipa, asta după ce înainte a vorbit cu mine și mi-a spus că are nevoie de un fundaș central. Eu, de fapt, de aceea am și decis să accept oferta Craiovei.

Apoi, am stat primele cinci etape în tribune, deși eu eram pregătit, nu aveam probleme. Poate că așa a fost să fie”, a spus Gardoș, prezent în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, prin intermediul Skype.

 

Gardoș, care mai are contract cu oltenii până la 31 iunie, a mai precizat că s-a simțit provocat de către Mangia.

 

Nu m-a jignit, doar că am avut mai multe divergențe și chiar un conflict la final. M-am simțit provocat, asta da! Adevărat, am avut și eu o reacție pe care nu trebuia să o am, și asta a fost decisiva”, a mai spus Gardoș, la Digi Sport.

 

Devis Mangia s-a remarcat în 2013, când a dus Italia U21 până în finala Campionatului European de tineret. Spania s-a impus cu 4-2 în ultimul act, după o triplă reușită de Thiago Alcantara și un gol marcat de Isco.

 

De-a lungul carierei, Mangia a mai antrenat echipe precum Varese, Valenzana, Spezia, Bari, Palermo sau Ascoli. Antrenorul care a cucerit Cupa României în perioada petrecută la Craiova a negociat și cu FCSB în 2019, însă nu a ajuns la un acord cu Gigi Becali. 

 

Devis Mangia a condus Craiova din mai 2017 până în aprilie 2019.

 

 

Sursa: click

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...