Jump to content
Sign in to follow this  
aXeL7

Orlando are pe lista mai multi jucatori din Liga 1, iar Florinel Coman ar putea rata transferul! Americanii au pus ochii pe doi jucatori de la Craiova

Recommended Posts

orlando-are-pe-lista-mai-multi-jucatori-     

 

Orlando City este direct interesata de Florinel Coman, dar si de alti jucatori din Liga 1.Americanii sunt in discutii avansate cu fotbalistul FCSB-ului, iar presa de peste ocean relateaza ca cele doua parti s-ar fi inteles deja. Gigi Becali spune ca inca nu stie nimic.

     Cu situatia lui Coman incerta, impresarul care l-a propus pe Mitira in MLS, le-a mai facut doua sugestii celor de la Orlando. Este vorba de jucatorii Craiovei, Valentin Mihaila si Nicusor Bancu, relateaza Antena Sport.

Conform ultimelor informatii, Valentin Mihaila mai este deorit si de Cagliari, echipa antrenata de Walter Zenga. Italienii ar fi pus pe masa o oferta de 4 miilioane de euro, insa jucatorul a declarat ca nimeni nu a discutat ceva concret cu el.

 

1.3 milioane de euro este cota de piata a lui Mihaila, in schimb ce Nicusor Bancu este cotat la 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

 

Sursa : Click aici !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...