Jump to content
Sign in to follow this  
aXeL7

Starurile din Premier League trec în virtual. Pe cine pariezi la ePremier League Invitational?

Recommended Posts

1587641503943.png?width=924&height=600

 

Jucătorii pe care îi admirai săptămână de săptămână în Premier League continuă să facă spectacol pentru tine, chiar dacă doar în virtual! La Superbet poți paria pe favoritul tău, pentru că ți-am pregătit cea mai bună ofertă.

 
 

Unele dintre cele mai importante nume din campionatul Angliei se înfruntă în ediția inaugurală a ePremier League Invitational, iar banii care se vor obține în urma acestei competiții de fotal virtual vor fi donați Serviciului Național de Sănătate. Deschide cont acum și bucură-te de toate ofertele și promoțiile!

NUME MARI PE AFIȘUL COMPETIȚIEI 

Distribuția este una de excepție. Pe lista de la startul turneului, care a început la 21 aprilie, s-au numărat, printre alții, Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City), Wilfried Zaha (Crystal Palace), John McGinn (Aston Villa), Lys Mousset (Sheffield United) și Diogo Jota (Wolverhampton Wanderers).

Dintre cei amintiți mai sus, Alexander-Arnold și Sterling sunt deja calificați în sferturile de finală și ar putea fi adversari în semifinale. O reeditare a „clasicului” din teren Liverpool vs. Manchester City, o rivalitate care a crescut mult în ultimii ani. Christian Atsu, de la Newcastle) și Andre Gomes (Everton) stau în calea duelului așteptat de toată lumea. 

Merită remarcat faptul că, până acum, Andre Gomes a obținut cea mai clară victorie din competiție: 8-0 în fața lui Reece James (Chelsea). Pariezi pe portughez? Instalează gratuit aplicația Superbet!

DIOGO JOTA VS. WILFRIED NDIDI, DUELUL ZILEI 

Wolverhampton și Leicester sunt două dintre cele mai spectaculoase echipe din Anglia, iar Diogo Jota și Wilfred Ndidi speră să păstreze tradiția și în fotbalul virtual. Cei doi fotbaliști își conduc echipele în duelul zilei de la ePremier League Invitational, începând cu ora 14:00.

Superbet îți oferă o cotă de 1.35 pentru o victorie a lusitanului de la Wolves, în timp ce un succes al adversarului său îți poate aduce de peste 5 ori suma pariată. Tu pe cine mizezi. 

Tot azi, se mai joacă meciurile Todd Cantwell (Norwich) - Lys Mousset (Sheffield) - 0ra 15:00, Neal Maupay (Brighton) - Philip Billing (Bournemouth) - ora 16:00 și Josh Franceschi (Arsenal) - Dwight McNeil (Burnley) - ora 17:00, în urma cărora se vor stabili celelalte două sferturi de finală. 

Sferturile de finală vor avea loc vineri, 24 aprilie, iar semifinalele și finala se vor disputa sâmbătă, 25 aprilie. 

Descoperă cele mai bune cote și pariază pe ePremier League Invitational!

 

Sursa: Push me !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Îmi place exclusiv jocurile sportive și pariurile sportive. Aici   reușit să găsesc un bun agent de pariuri, vă sfătuiesc să încercați și să vă asigurați că veți reuși, la fel ca și mine

Edited by Slavic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...