Jump to content
Sign in to follow this  
J0k3ru

Simona Halep, protagonista unui material impresionant, plin de fotografii de colecție, realizat de siteul WTA

Recommended Posts

 

Siteul WTA a realizat joi seară un articol impresionant despre pașii puși de Simona Halep (2 WTA) pe scara performanței, material construit pe reperele esențiale din cariera constănțencei în vârstă de 28 de ani. 

 

 

Împănat cu fotografii de colecție din cariera dublei câștigătoare de Grand Slam, articolul intitulat "Ascensiunea Simonei Halep către vârfuri" devine retrospectiva plină de semnificații care poate folosi ca lecție-model pentru orice jucător tânăr de tenis. 

 

Simona Halep și ascensiunea începută în meciul contra Elenei Bogdan.

Filmul momentelor cheie din cariera fostului lider mondial demarează cu episodul Roland Garros 2008, când Simo a învins-o în finala competiței de juniori pe compatrioata și prietena sa, Elena Bogdan, locul 215 WTA în prezent.

Sunt evocate apoi performanțele realizate succesiv și modul în care și-a cizelat tehnica. Înlănțuirea de fotografii sugestive pentru cariera elevei tandemului Darren Cahill - Artemon Apostu Efremov e construită pe cadrele surprinse de fotoreporteri la primul meci de pe tabloul unui turneu de Grand Slam la seniori, prima victorie, întâiul trofeu câștigat și alte episoade care i-au adus consacrarea. 

 

Simona Halep, în 21 de cadre.

 

În total, filmul ascensiunii Simonei conține 21 de episoade, punctul culminant reprezentându-l, în opinia jurnaliștilor de la WTA, titlul repurtat la Wimbledon în fața Serenei Williams. 

Simona Halep (28 de ani) a spus recent, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport, că ea crede că nu se va mai juca tenis în acest an, dar speră ca totuși să se reia sezonul în septembrie.

Simona Halep: "Eu îmi fac datoria și stau în casă"

În plină pandemie de COVID-19, Simona Halep a acordat joi un interviu pentru CNN. Sportiva noastră a vorbit despre situația din România, în timpul epidemiei cauzate de noul coronavirus, SARS-CoV-2.

 

Halep le-a povestit americanilor cum trece peste această perioadă și a vorbit despre faptul că în România avem militari pe străzi. Simona este nerăbdătoare să înceapă să joace tenis din nou, dar consideră că până în septembrie nu se va întâmpla asta.

”Nu am ieșit deloc. Sunt o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Izolarea a fost foarte strictă aici în România. Am avut militari pe străzi și nu avem voie să ieșim afară. A fost o situație îngrijorătoare în România.

Încerc să nu privesc prea mult la TV sau să citesc prea multe știri deoarece mi se pare foarte îngrijorător. Prefer să mă concentrez în a ajuta, unde pot. Eu îmi fac datoria și stau în casă. Trebuie să fim puternici și pozitivi”, a declarat Halep pentru CNN.

 

sursa: Digisport

Edited by J0k3ru

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...