Jump to content
Sign in to follow this  
aXeL7

FCSB. Harlem Gnohere, atac frontal la Gigi Becali?! Postare controversată pe Instagram

Recommended Posts

1587890557788.jpg?width=924&height=600

 

Francezul Harlem Gnohere (32 de ani) este căzut în dizagrația lui Gigi Becali și va da clubul în judecată după ce a fost băgat în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență din România.

 

Vârful roș-albaștrilor se află într-un război cu șefii FCSB, după ce a refuzat înjumătățirea salariului și a plecat în Franța. Gnohere a răbufnit pe Instagram cu un mesaj neașteptat, care pare a fi un atac către Gigi Becali, cel care a spus în repetate rânduri că „Bizonul” mai are contract cu FCSB doar până pe 30 iunie. Francezul nu s-a mai putut abține și a postat imaginea cu el semnând prelungirea contractului cu FCSB, însoțită și de un mesaj jignitor.

„Boala Alzheimer e o boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante! Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor! Asta înseamnă distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”, a scris Gnohere.

1587890356864.jpg?width=900&height=0

Gnohere a semnat în octombrie 2018 prelungrirea înțelegerii cu FCSB până în 2021, astfel că mai are un an și o lună de contract cu echipa roș-albastră.

Gigi Becali voia să-l vândă în iarnă

În perioada de transferuri din iarnă Gigi Becali voia să-l vândă pe Gnohere și a negociat cu echipe din zona Golfului. Patronul FCSB nu a fost de acord cu ofertele primite și „Bizonul” s-a întors la echipă, pierzând lupta pentru un loc de titular.

„Gnohere s-a supărat pentru că e pe lista de 13 plecări. I-am zis «Tu nu ești, dar ți se termină contractul. Eu nu sunt supărat pe tine și nu vreau să renunț la tine». Dacă vrea să vadă că nu renunț la el, acum pe loc îi prelungesc contractul. I-am zis «Hai să prelungim acum pe loc!». Dar nu a vrut. A început să râdă”, spunea Gigi Becali în decembrie 2019.

Harlem Gnohere dă FCSB în judecată

Aflat în șomaj tehnic, Gnohere îl va da în judecată pe Gigi Becali. Atacantul consideră discriminatorie decizia patronului FCSB și vrea să meargă la Comisiile FRF pentru a-și lua salariul întreg. Cum contestă Gnohere decizia de suspendare a contractului său? Ca și colegii lui care procedează la fel, Harlem speră să desființeze hotărârea clubului întrucât el și agentul o consideră un act de discriminare. Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan, Adi Popa au aceeași intenție, să deschidă procese împotriva FCSB.

 

Sursa : Click

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...