Jump to content
Sign in to follow this  
aXeL7

AJAX. Dusan Tadic nu acceptă anularea sezonului și cere o finală cu Alkmaar: „Mi se pare o mare nedreptate”

Recommended Posts

MCZoPTQyMCZoYXNoPTliNzYwMmNiNDgwYTRjYzEz

 

Dusan Tadic (31 de ani) nu este de acord cu anularea sezonului în Olanda. Sârbul își dorește să existe o campioană și vine cu o propunere inedită: o finală între primele două clasate, Ajax și Alkmaar!

 

Decizia oficialilor din Țara Lalelelor a dus la apariția unui val de nemulțumiri. Pe de-o parte, echipele care erau pe cale să promoveze se revoltă, descriind această situație ca „cel mai mare scandal din istoria sportului olandez”, iar pe de altă parte, situația le-a picat greu și celor de la Ajax, care se aflau pe primul loc în campionat.

Dusan Tadic, vedeta „lăncierilor”, este foc și pară după anularea campionatului

„Nu sunt fericit deloc, cum aș putea să fiu? Nu este posibil să nu avem o campioană decernată în acest sezon. Suntem primii în clasament, aș accepta chiar și să jucăm o finală cu AZ Alkmaar (n.r. locul 2 în clasament), doar pentru a determina o campioană”, a declarat sârbul într-un interviu pentru TuttoMercatoWeb.

1587890624359.jpg?width=900&height=0
Clasamentul în campionatul din Olanda înainte de anularea acestuia // sursă foto: Flashscore

Ajax va reprezenta Olanda în Liga Campionilor

Ajax va participa în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, alături de Alkmaar. „Lăncierii”, direct în grupe. Motiv pentru care Tadic consideră că Ajax este îndreptățită să primească și titlul.

„Din moment ce păstrăm prima poziție în clasament pentru calificarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, cred că trebuie să primim și titlul. Așa gândesc eu și chiar dacă COVID-19 este mai important decât orice altceva, mie mi se pare o mare nedreptate să anulezi campania uimitoare pe care eu, alături de antrenorul și colegii mei, am avut-o în acest sezon. Sunt cu adevărat dezamăgit”, a concluzionat Tadic.

 

Sursa: Click

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...