Jump to content
Sign in to follow this  
aXeL7

Joe Hart dezvăluie dialogul purtat cu Pep Guardiola înaintea meciului cu FCSB: „Ascultă, tu eşti managerul!”

Recommended Posts

1588056930110.jpg?width=924&height=600

 

Joe Hart (33 de ani), în prezent la Burnley, e unul dintre cei mai importanți goalkeeperi trecuți pe la Manchester City în istoria recentă. 

 
 

Portarul a dezvăluit ce a discutat cu tehnicianul Pep Guardiola înaintea ultimului său meci la „cetățeni”, jucat chiar împotriva FCSB-ului, în preliminariile Champions League. 

În sezonul 2016-2017, sorții i-au scos FCSB-ului în cale colosul Manchester City. După acel neverosimil 0-5 de la București, în care Caballero fusese utilizat în poarta englezilor, Guardiola a insistat să-l trimită în teren pe Hart la returul de pe „Etihad”, câștigat de City cu 1-0. La câteva zile distanță, acesta a fost împrumutat în Serie A, la Torino.

Joe Hart: „Pep Guardiola a fost foarte clar cu mine”

„Pep a fost foarte clar cu mine când mi-a spus că trebuie să plec de la Manchester City. Am mai jucat un meci înaintea închiderii ferestrei de transferuri, era un meci din preliminariile Ligii Campionilor cu Steaua Bucureşti.

M-a întrebat dacă vreau să joc şi i-am spus: «Ascultă, tu eşti managerul! Tu decizi cine joacă şi cine joacă, nu eu iau aceste decizii». Am jucat, a fost foarte emoţionant. Nu a fost ok, dar a fost grozav să mă aflu în faţa unui stadion plin de iubire, care a înţeles că decizia de a pleca nu îmi aparţine”, a declarat Joe Hart, potrivit Manchester Evening News.

Ajuns la 33 de ani, Joe Hart evoluează în prezent la Burnley. De-a lungul carierei, acesta a jucat pentru Shrewsbury Town, Tranmere Rovers, Blackpool, Manchester City, Birmingham, Torino și West Ham. Hart a strâns și 75 de selecții în naționala „Albionului”.

 

Sursa : Click

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...