Jump to content
Sign in to follow this  
PULSE

Total War: SHOGUN 2, joc gratuit disponibil pe Steam. Preţuri reduse pentru seria Total War

Recommended Posts

După ce a oferit Alien Isolation la un preţ foarte redus, SEGA continuă cu veştile bune pentru posesorii de PC: jocul de strategie Total War: SHOGUN 2 este disponibil acum gratuit prin intermediul Steam.

 

Jocul poate fi adăugat gratuit în biblioteca dvs. de titluri de pe Steam până la 1 mai 2020, ora 20:00, folosind pagina sa oficială de Steam. Odată completată această operaţiune, Total War: SHOGUN 2 va rămâne permanent ataşat de contul dvs. de Steam, jocul urmând a putea fi descărcat şi rulat oricând doriţi.

 

Total War: SHOGUN 2 acoperă o perioadă celebră în istoria Japoniei, Sengoku Jidai (Warring States), plină de conflicte şi trădări, dar şi de prima unire a clanurilor nipone sub un singur lider, Tokugawa Ieyasu. Campania single player se concentreaza de altfel pe prezentarea acesteia, jucătorul având posibilitatea să aleagă dintre zece clanuri principale.

 

Gameplay-ul este împărţit între partea pe ture, care se desfăşoară pe harta strategică, şi luptele în timp real. Trebuie stăpânite mai multe aspecte ale jocului: recrutarea de trupe, dezvoltarea economică şi cercetarea celor două ramuri (Way of the Bushido şi Way of the Chi).

 

De asemenea, până pe 4 mai 2020, Steam oferă preţuri promoţionale pentru o selecţie de titluri ale seriei Total War, toate acestea regăsindu-se aici.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...