Jump to content
Sign in to follow this  
aXeL7

Rangers anunță: „Ianis Hagi și-a găsit locul, se simte iubit aici” » Influențează pandemia transferul?

Recommended Posts

1588494638970.jpg?width=924&height=600

 

Unde se transferă Ianis Hagi? Ross Wilson, directorul sportiv al lui Rangers, spune că „suntem foarte mulțumiți de el și, indiferent ce se va întâmpla, va fi la noi împrumut până la sfârșitul acestui sezon”. Însă planează încă un semn de întrebare asupra transferului definitv.

 

Situația lui Ianis Hagi e încă incertă. Daily Mail a anunțat că va rămâne la Rangers, care urmează să activeze clauza transferului definitiv de la Genk, pentru 5 milioane de euro. Dar italienii continuă să scrie de varianta Lazio, iar turcii vorbesc de Fenerbahce, deși tot ei susțin că Gică Hagi i-a interzis să se transfere la marea rivală a Galatei.

"Fără îndoială, Ianis Hagi ne-a lăsat tuturor o impresie pozitivă" 

Deocamdată, e jucătorul albaștrilor. Și directorul sportiv al grupării scoțiene remarcă integrarea rapidă a "tricolorului". "Și-a găsit locul la Rangers, se simte iubit aici. Realizează cât de important este clubul și adoră intensitatea, presiunea fanilor", a declarat Ross Wilson pentru Daily Record. 

"Fără îndoială, Ianis ne-a lăsat tuturor o impresie pozitivă. Vorbim constant cu el. Eu, Steven Gerrard, Gary McAllister și Michael Beale". 

Managerul și asistenții săi. "Suntem foarte mulțumiți și, indiferent ce se va întâmpla, va fi la noi împrumut până la sfârșitul acestui sezon".

"Incertitudinea imaginii de ansamblu e importantă" 

Nu anunță însă transferul. Încă planează un semn de întrebare. Nu asupra jucătorului, ci din cauza situației generale. "Ar putea pandemia de coronavirus să aibă un impact asupra deciziei noastre de a-l lua? Posibil.

Dar cred că, pentru noi, incertitudinea imaginii de ansamblu e importantă. Când se va deschide perioada de transferuri și cum va arăta fotbalul atunci". 

Wilson repetă acest detaliu, "avem o opțiune exclusivă în cazul lui", însă precizează: "Mai așteptăm puțin înainte să acționăm. Avem o relație excelentă cu Ianis, impresarul și tatăl său".

 

Sursa : Click

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...