Jump to content
Sign in to follow this  
JusT-Me

Steaua, 2 etape fara fani, ataca: "Suntem victime. Nu ne-au lasat sa ne aparam"

Recommended Posts

Steaua a mai primit o lovitura dupa meciul cu Dinamo. Din cauza tortelor aruncate pe teren, Steaua a primit 2 etape cu portile inchise. CUM COMENTEZI DECIZIA COMISIEI DE DISCIPLINA?

 

Fanii Stelei nu s-au invatat minte dupa ce clubul a fost suspendat 2 etape in Europa de UEFA, din cauza bannerului de la meciul cu Ujpest.

 

La meciul cu Dinamo, desi oficialii din Ghencea aveau deja pregatite si instalate artificiile la peluza, fanii au intrat cu torte, pe care le-au aruncat pe teren.

 

Acest incident si imaginile cu Surdu si Ghionea care au incercat sa curete careul Stelei de torte au atras inca 2 etape de suspendare, de data aceasta in campionat.

 

 

STEAUA NU POATE FACE RECURS!

 

Avocatul echipei Steaua, Catalin Ciubota, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca Steaua nu poate face recurs dupa decizia Comisiei de Disciplina a LPF, de a evolua fara spectatori in urmatoarele doua etape, dar poate cere revizuirea cazului in baza unor probe noi pe care le va aduce.

 

"Recursul este inadmisibil pentru ca Steaua a primit pedeapsa minima, de doua etape, pentru incadrarea pe care a avut-o. Dar este posibila si probabila revizuirea cazului in baza unor probe noi, care ar exista din partea Jandarmeriei. Este o cale extraordinara de atac la care poate apela doar partea care a primit pedeapsa intr-un caz", a spus Ciubota.

 

Ciubota a explicat ca pedeapsa pe care a primit-o Steaua este corecta pentru incadrarea atribuita, dar revizuirea cazului ar putea conduce la o alta incadrare.

 

Comisia de Disciplina a LPF a sanctionat, miercuri, gruparea FC Steaua cu doua jocuri fara spectatori si 40.000 de lei penalitate financiara, pentru tortele si fumigenele aruncate pe gazon din tribune la meciul cu Dinamo. Astfel, Steaua va juca fara spectatori meciurile cu Pandurii Targu Jiu (etapa a VII-a) si Gloria Bistrita (etapa a IX-a).

 

sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...