Jump to content
Sign in to follow this  
RedDisciple

"Arbitrul-bricheta", interzis la meciurile Stelei! Avram: "Vrem sa evitam speculatiile!"

Recommended Posts

"A trecut un an si jumatate de la momentul acela cu bricheta si cred ca este timpul sa trecem peste ceea ce s-a intamplat la acel meci Rapid - Steaua, condus de Alexandru Deaconu. Dar poate ca vom evita sa-l mai delegam, o perioada, la meciurile Stelei, pentru a se evita orice discutii."

ย 

"Totusi, cred ca si daca va mai fi delegat la un joc al Stelei abia peste cinci ani, tot se va mai discuta pe aceasta tema. Insa de la acel meci din Giulesti, Deaconu a mai arbitrat Steaua si nu au fost probleme", a spus Avram, comentand unele declaratii referitoare la presupusa prietenie dintre presedintele CCA si presedintele clubului FC Steaua, Valeriu Argaseala, relatie care ar influenta delegarile arbitrilor.

ย 

Tot marti, Avram a mai spus ca s-a efectuat o testare prin care s-a verificat nivelul cunostintelor de limba engleza la arbitrii alesi de membri CCA pentru selectia in vederea completarii lotului FIFA, in urma retragerii lui Sorin Corpodean si Aurelian Bogaciu, dupa scandalul de coruptie de la Pitesti. Un asemenea test vor da si arbitrii asistenti dintre care se va alege inlocuitorul lui Marcel Savaniu, iesit de pe lista FIFA din acelasi motiv ca Bogaciu si Corpodean.

ย 

Seful arbitrilor a mai anuntat ca vor fi trimisi, incognito, supervizori din partea CCA, la anumite meciuri din ligile a doua si a treia. "Vom urmari, astfel, activitatea observatorilor din esaloanele inferioare si vom face comparatii intre rapoartele lor si ale supervizorilor nostri. La Liga I nu este cazul, pentru ca, la meciurile de acolo, are si Liga Profesionista reprezentanti", a mai spus Avram.

ย 

sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aiurea, Alexandru Deaconu era singurul arbitru care era corect... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...