Jump to content
Sign in to follow this  
RedDisciple

Bergodi rade de Becali: "Cum sa ne gandim la castigarea Europa League?"

Recommended Posts

Cristiano Bergodi a izbucnit in ras cand a fost intebat la conferinta de presa pentru meciul cu Sheriff ce parere are despre obiectovul fixat de Gigi Becali: castigarea Europa League anul acesta. โ–บ Bergodi: "Tanase va fi in lotul pentru meciul cu Sheriff! Nu stiu daca va juca!"

ย 

"Nu vreau sa rad de obiectivele fixate de Becali, insa nu ma pot abtine sa nu fac asta. Noi vorbim aici de primul meci din grupe pe care vrem sa il castigam. Mai avem mult si trebuie sa crestem. Sigur, el face asta ca sa ne motiveze iar noi ne gandim la un parcurs lung in aceasta competitie. Trebuie sa avem ambitie de a merge departe in Europa League." a declarat Bergodi la conferinta de presa oficiala inainte de meciul cu Sheriff Tiraspol.

ย 

ย 

Cat despre debutul Unirii Urziceni in Liga, Bergodi aminteste de meciul fenomenal facut de CFR Cluj la Roma anul trecut. "Unirea si Sevilla au sanse 50/50 la suta in meciul din Liga Campionilor. Eu sper ca Unirea sa faca un joc bun. Si CFR a castigat la Roma si cati se asteptau la acest rezultat? Insa se poate intampla orice. Aste nu inseamna ca va fi usor pentru Unirea", a spus Bergodi.

ย 

sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...