Jump to content
Sign in to follow this  
RedLife

Zicu este hotarat sa plece: "Nu mai rezist sa fiu injurat si huiduit de suporteri!"

Recommended Posts

Ianis Zicu a declarat ca nu mai suporta apostrofarile fanilor si este posibil sa paraseasca echipa.

 

Accidentarile repetate par sa-i fi dat peste cap cariera promitatorului mijlocas, care nu si-a mai arat de mult timp forma care l-a consacrat. Forma slaba in care se afla a fost evidentiata si in derby-ul cu Unirea Urziceni. El a fost inlocuit in minutul 70, moment in care intreg stadionul a inceput sa-l huiduie si sa-l injure. Mijlocasul s-a asezat cu ochii in lacrimi pe banca de rezerve, de unde a privit restul meciului.

 

Persoane din anturajul lui Zicu sustin ca acesta este doborat psihic de faptul ca fanii nu il sprijina intr-o perioada grea pentru el si ca nu exclude o plecarea din Stefan cel Mare: "Eu dau tot pe teren, dar nu imi iese cum as vrea. Nu mai rezist sa fiu huiduit si injurat in halul asta. O sa vorbesc cu sefii, poate ca ar fi mai bine sa plec, le-ar fi dezvaluit cainele apropiatilor", informeaza ziarul Cancan.

 

Cristi Borcea s-a declarat nemultumit de atitudinea suporterilor dinamovisti, care l-au injurat pe Ianis Zicu in momentul in care a fost schimbat: "De acum inainte, o sa vand fiecare jucator care va mai fi fluierat! Asa se va intampla si cu Ianis. El a renuntat la bani pentru a juca la Dinamo, mama lui este grav bolnava, a acceptat diminuarea salariului, dar, cu toate astea, a fost huiduit", a declarat Borcea pentru ProSport.

 

sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...