Jump to content
Sign in to follow this  
RedDisciple

Jucatorii Timisoarei ataca Cupa: "N-avem voie sa pierdem!"

Recommended Posts

Atacantul Arman Karamyan a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca echipa FC Timisoara trebuie sa castige urmatorul meci din Cupa Romaniei, indiferent daca adversarul este din prima liga sau a doua.

Β 

"Trebuie sa dam totul pe teren si sa castigam, indiferent ca adversarul este din liga I sau a II-a. In Cupa este mai greu, pentru ca nu poti sa faci egal sau sa mai joci un meci, trebuie sa castigi pentru a merge mai departe", a spus jucatorul.

Β 

La randul sau, portarul Nemanja Supici, a declarat ca in competitii pentru Cupa Romaniei pot aparea surprize, insa cei de la Sanatatea Cluj nu sunt indreptatiti sa creada ca vor obtine o victorie in meciul de miercuri. "Toti au dreptul sa spere la victorie, dar cred ca nu au sanse mari sa obtina un rezultat mare, asa cum isi doresc. In astfel de competitii pot sa apara surprize, dar cred ca nu le vom permite", a spus portarul, care a precizat ca antrenorul este cel care va decide daca va juca sau nu in meciul de cupa.

Β 

Partida FC Timisoara - Sanatatea Cluj, contand pentru 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, se va disputa miercuri, de la ora 18.30.

Β 

sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...